اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند تعامل دستگاه‌ها و برنامه‌ریزی دقیق است

اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند تعامل دستگاه‌ها و برنامه‌ریزی دقیق است

نادیاتور/آذربایجان شرقی مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌ شرقی اجرای درست و متناسب برنامه هفتم توسعه در حوزه سلامت را منوط به تعامل دستگاه‌های ذی‌ربط، برنامه‌ریزی دقیق و همت والای مدیران و مسئولان این حوزه عنوان کرد.

وحید مجیدی در نشست فصلی ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده روستایی اظهار کرد: با توجه به تخصص و دغدغۀ رئیس دولت چهاردهم در حوزه سلامت به نظر می‌رسد که در برنامه هفتم توسعه، مسئولیت وزارت بهداشت و به تبع آن مسئولیت بیمه سلامت به عنوان زیرمجموعۀ وزارت، سنگین‌تر از پیش خواهد بود.

وی افزود: مطابق برنامه هفتم توسعه پزشک خانواده برای تمامی صندوق‌ها باید تا پایان سال مستقر شوند و این موضوع نیازمند تعامل سازمان‌های مرتبط، مثل دانشگاه‌های علوم پزشکی، بیمه سلامت، نظام پزشکی و … با یکدیگر است.

وی در این جلسه که با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده علوم پزشکی مراغه و سراب برگزار شد با اشاره به پرداخت مطالبات روستایی تا پایان شهریورماه ۱۴۰۳ گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت روستایی آذربایجان شرقی تحت پوشش صندوق روستایی بیمه سلامت هستند و باقی افراد یا تحت پوشش دیگر صندوق‌های بیمه سلامت و یا تحت پوشش بیمه‌های دیگر هستند که به صورت بیمه‌ای خدمات دریافت می‌کنند.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی تأکید کرد: در حال حاضر ۲۴۰ مرکز جامع سلامت روستایی در استان مشغول خدمات‌رسانی هستند که از این تعداد ۲۱۱ مرکز مربوط به دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز، ۱۲ مرکز مربوط به دانشکده پزشکی مراغه و ۱۷ مرکز مربوط به دانشکده پزشکی سراب هستند که مطالبات آن‌ها لغایت شهریورماه ۱۴۰۳ تمام و کمال به دانشگاه‌ها پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان نیز در ۶ماهه اول سال‌جاری به صورت علی‌الحساب از بابت صندوق روستاییان به دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دانشکده‌های پزشکی استان پرداخت شده است که امیدواریم این تأمین اعتبارات به‌ موقع و منظم کمک کند تا مراکز در اجرای دستورالعمل‌های تفاهم‌نامه روستایی با مشکل مواجه نشوند.

در این نشست، رؤسا و مدیران دانشگاه‌ علوم پزشکی تبریز، دانشکده پزشکی مراغه و سراب نیز ضمن ارائه آمار پرداخت مطالبات پزشکان و نیروهای انسانی طرف قرارداد به طرح مشکلات و موانع پیش‌روی طرح پزشک خانواده روستایی پرداختند.

به گزارش نادیاتور، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل بیمه سلامت آذربایجان شرقی، در این جلسه مجیدی در خصوص اتخاذ تصمیمات و تمهیدات متناسب برای تغییر نوع بیمه از صندوق روستایی به صندوق بیمه ایرانیان با توجه به ضوابط اصلاح ساختار جغرافیایی تأکید کرد و گفت: برای اصلاح ساختاری جغرافیایی ساکنین شهرهای زیر ۲۰هزار نفر که براساس آخرین تقسیمات کشوری طی سنوات مختلف به بالاتر از ۲۰هزار نفر جمعیت رسیده‌اند و همچنین روستاهایی که به شهرهای مذکور ملحق شده‌اند، نیازمند تعامل بیشتر بیمه و دانشگاه هستیم تا با تبعات اجتماعی کمتری مواجه شویم.

پایان خبر نادیاتور

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند تعامل دستگاه‌ها و برنامه‌ریزی دقیق است" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند تعامل دستگاه‌ها و برنامه‌ریزی دقیق است"، کلیک کنید.