ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده
به گفته محققان دانشگاه ایالتی جورجیا امولسیون های افزوده شده به غذاها موجب بهبود بافت و افزایش مدت زمان نگهداری آنها می شود.
محققان دریافتند در موش ها، مصرف مداوم دو امولسیون متداول منجر به تغییراتی در باکتری های روده شد که این تغییرات عامل محرک التهاب و سرطان روده شدند. این دو امولسیون شامل پلی سوربات ۸۰ و کربوکسی متیل سلولز بودند.
سرطان روده علت اصلی مرگ ناشی از سرطان در سراسر دنیاست. شواهد متعددی نشان می دهد که میکروب های روده در بروز سرطان روده نقش دارند.
امیلی ویینوی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «شیوع سرطان روده از اواسط قرن ۲۰ به شدت در حال افزایش است. ویژگی اصلی این بیماری، وجود میکروبی تغییریافته در روده است که باعث ایجاد محیطی مناسب و مطلوب برای تشکیل تومورها می شود.»
همین تیم تحقیق در گزارشات قبلی خود اعلام کرده بودند که مصرف امولسیون های رژیمی موجب ایجاد التهاب با درجه پایین در روده می شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده"، کلیک کنید.