داوم حمایت بنیاد از دانش آموزان مستعد در مسیر نخبگی دانشجویی به شرط پویایی

مدیرکل دفتر شناسایی و هدایت مستعدان بنیاد ملی نخبگان مطرح کرد؛

داوم حمایت بنیاد از دانش آموزان مستعد در مسیر نخبگی دانشجویی به شرط پویایی

مدیرکل دفتر شناسایی و هدایت مستعدان بنیاد ملی نخبگان گفت: دانش آموزان مخاطب طرح راتبه دانای ایران اگر بتوانند برنامۀ رشدی خود را با کیفیت اجرا کنند، برای سال بعد نیز می توانند از این تسهیلات بهره مند شوند و به شرط پویایی فعالیت ها در سال های متمادی، این افراد در مسیر نخبگی دانشجویی نیز مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری نادیاتور، رضا گلشن مهرجردی مدیرکل دفتر شناسایی و هدایت مستعدان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اعطای راتبه دانای ایران به دانش آموزان برگزیده، گفت: رییس جمهور شهید در همایش ملی نخبگان دستور دادند بورس خاصی ویژه شخص ایشان به نام بورس دانا برای تعدادی از دانش آموزان مستعد مناطق محروم ایجاد شود، این راتبه به دانش آموزان مخاطب اعطا خواهد شد.

وی با اشاره به فرایند اجرای این طرح، افزود: مشمولان این راتبه یا از سوی نهادهای نخبگانی مورد تایید بنیاد ملی نخبگان مانند بنیادهای نخبگان استانی و یا کانون های مردمی نخبه پرور و امثال آن معرفی می شوند و یا برگزیدگان رویدادهای معتبر مورد قبول بنیاد ملی نخبگان هستند. در برخی موارد نیز دانش آموزانی که در موقعیت خاص و ویژه قرار دارند، ذیل این طرح مورد حمایت قرار خواهند گرفت. به عنوان نمونه دانش آموزانی که برای شرکت در یک رویداد علمی بین المللی آماده می شوند، از مخاطبان این برنامه هستند.

گلشن یادآور شد: با توجه به اینکه این برنامه در سطح دانش آموزی برگزار می شود و از حمایت برخوردار است، طبیعتاً دانش آموزان کم برخوردار به لحاظ مالی در اولویت قرار خواهند داشت.

وی ادامه داد: بعد از شناسایی افراد، انتخاب استاد راهبری که بتواند زمینه را برای رشد همه جانبه و متعادل فرد در حوزه استعدادی و با اهداف بلندمدت فراهم کند، گام دوم است. در این بخش یا دانش آموز مستعد استاد راهبر را از بین افراد معرفی شده توسط بنیاد ملی نخبگان انتخاب می کند و یا فرد مورد نظر خود را برای بررسی رزومه و سابقه کاری و در نهایت تایید بنیاد ملی نخبگان به این بنیاد معرفی خواهد کرد تا در صورت تایید نهایی، به عنوان استاد راهبر کنار دانش آموز مستعد باشد.

مدیرکل دفتر شناسایی و هدایت مستعدان بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: مرحله سوم این طرح، تدوین برنامه رشد همه جانبه و یک ساله است. این برنامه باید بر 5 رکن اصلی تحصیل، پرورش استعداد خاص، پرورش مهارت نخبگانی، فعالیت فرهنگی تربیتی و همچنین برنامه های آموزش و توجیه خانواده، استوار باشد.

گلشن تصریح کرد: این برنامه توسط دانش آموز، استاد راهبر و خانواده تایید می شود و اگر با چهارچوب کلی بنیاد ملی نخبگان هم راستا باشد، مورد تایید بنیاد نیز قرار خواهد گرفت و بعد از آن اعتبار لازم برای اجرای برنامه در اختیار استاد راهبر قرار می گیرد.

وی یادآور شد: بنیاد ملی نخبگان تلاش دارد حداقل 100 نفر را در سال جاری برای برخورداری از این طرح شناسایی کرده و در فرایند قرار دهد.

گلشن تاکید کرد: دانش آموزان مخاطب طرح راتبه دانای ایران اگر بتوانند برنامۀ رشدی خود را با کیفیت اجرا کنند، برای سال بعد نیز می توانند از این تسهیلات بهره مند شوند و به شرط پویایی فعالیت ها در سال های متمادی، این افراد احتمالاً در مسیر نخبگی دانشجویی نیز مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

مدیرکل دفتر شناسایی و هدایت مستعدان بنیاد ملی نخبگان در پایان خاطرنشان کرد: راتبه دانای ایران بر اصل رشد بنیادی و تحصیلی فرد تاکید دارد و به همین دلیل در برنامۀ رشد همه جانبه بر موضوع رشد تحصیلی تاکید شده است.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "داوم حمایت بنیاد از دانش آموزان مستعد در مسیر نخبگی دانشجویی به شرط پویایی" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "داوم حمایت بنیاد از دانش آموزان مستعد در مسیر نخبگی دانشجویی به شرط پویایی"، کلیک کنید.