مصرف چربی ترانس قاتل خاموش قلب

مصرف چربی ترانس قاتل خاموش قلب

نادیاتور/سیستان و بلوچستان کارشناس تغذیه مرکز بهداشت میرجاوه گفت: بیماری‌های قلبی و عروقی عامل اصلی مرگ و میر در جهان است و رژیم غذایی ناسالم، عدم تحرک بدنی، مصرف دخانیات و الکل ازعوامل عمده ابتلا به آن است.

میر در گفت وگو با نادیاتور، افزود: در میان سایر عوامل، مصرف چربی ترانس خطر مرگ را افزایش می‌دهد، این نوع چربی به طور طبیعی در برخی از غذاها وجود دارد، اما بیشتر به صورت صنعتی تولید می‌شود و در مارگارین، روغن نیمه جامد، غذاهای سرخ شده و محصولات پخته شده مانند بیسکویت، کیک و… یافت می‌شود.

وی افزود: چربی ترانس به دلیل تغییر در ساختار شیمیایی خود، می‌تواند سطح کلسترول LDL (کلسترول بد) را افزایش دهد و در عین حال سطح کلسترول HDL (کلسترول خوب) را کاهش دهد.

به گفته این کارشناس تغذیه، این تغییرات می‌توانند منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی شوند و همچنین، مصرف مداوم چربی‌های ترانس با التهاب، مقاومت به انسولین و سایر مشکلات متابولیکی مرتبط است.

میر افزود: برای کاهش مصرف چربی ترانس، می‌توان از روغن‌های گیاهی مانند گلرنگ، ذرت، آفتابگردان، سویا و کانولا استفاده کرد و برای دانستن اینکه چه میزان چربی ترانس در محصول وجود دارد و آیا از چربی ترانس استفاده شده است، باید به برچسب راهنمای تغذیه توجه کرد.

وی ادامه داد: توجه به سلامت قلب و عروق با انتخاب‌های غذایی مناسب می‌تواند تأثیر بسزایی در پیشگیری از بیماری‌ها داشته باشد.

پایان خبر نادیاتور

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مصرف چربی ترانس قاتل خاموش قلب" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مصرف چربی ترانس قاتل خاموش قلب"، کلیک کنید.