حسینی: تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است

حسینی: تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است

معاون رییس جمهور با بیان اینکه در برنامه هفتم توجه ویژه ای به مهارت آموزی در هنرستان ها، دانشگاه ها به ویژه مراکز فنی و حرفه ای شده است، اظهارکرد: دانشگاه فنی و حرفه ای با حمایت های دولت، پیشتاز و طلایه دار مهارت آموزی به جوانان شده است و با افزایش فعالیت های کمی و کیفی خود الگوی مناسبی برای سایر دانشگاه ها و مراکز آموزشی در عرصه آموزش مهارت های شغلی است.

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری نادیاتور، سید محمد حسینی در مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ملی مهارت ایران که با همت دانشگاه فنی و حرفه ای با حضور اساتید، پژوهشگران و فعالان صنعتی در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به اینکه 1403 اولین سال اجرای برنامه هفتم است و دولت در تدوین آن به مهارت آموزی اهتمام ویژه ای داشت، گفت: برگزاری این کنفرانس می تواند اهمیت مهارت افزایی و آموزش حرفه های شغلی را به گفتمان غالب در جامعه و بین خانواده ها، جوانان و نوجوانان و رسانه ها تبدیل کند. دولت نیز آمادگی دارد لوایح لازم در این زمینه را تدوین و به مجلس تقدیم کند تا اهداف مدنظر در برنامه هفتم محقق شود.

حسینی با تاکید بر اینکه نیروی انسانی بزرگترین سرمایه هر کشوری است، اظهار کرد: هیچ کشوری بدون نیروی متبحر نمی تواند از منابع و ذخایر مادی خود استفاده کند همچنان که برخی کشور ها به رغم برخورداری از منابع زیرزمینی غنی، بخاطر کمبود سرمایه انسانی توانمند و متعهد، تحت سلطه قدرت های جهانی هستند، لذا غلبه بر مشکلات و تسریع در پیشرفت کشور قبل از هر چیز نیازمند نیروی ماهر و توانمند است که بایستی جوانان را به یادگیری مهارت های شغلی ترغیب کرد تا در جامعه نقش آفرین و موثر باشند و در جهت رفع نیاز ها و مشکلات اقتصادی گام بردارند.

معاون رییس جمهور تاکید کرد: امام راحل روحیه خودباوری، اعتماد به نفس و «ما می توانیم» را در جامعه احیا کردند که یک نمونه از نتایج ملموس آن  عملیات وعده صادق توسط نیرو های غیور مسلح کشور است که با موفقیت به اجرا در آمد درحالیکه برخی کشور های غربی با بسیج همه امکانات خود در دفاع از رژیم صهیونیستی، موفقیت آمیز بودن عملیات ایران را باور نداشتند و مدعی بودند که موشک های ایران نمی تواند از سپر دفاعی و پدافندی چند لایه آنها عبور کند، اما غلبه بر این دیواره ها نشان داد که جوانان و نخبگان ما از چنان استعدادی برخوردار هستند که هیچ مانعی نمی تواند برنامه آنها را متوقف کند.

معاون پارلمانی رییس جمهور با بیان اینکه بسیاری از جوانان از استعداد شگرفی برخوردار هستند و در همه حوزه ها می توانند منشا کار های بزرگ باشند از اقدامات انجام شده برای مهارت آموزی به سربازان وظیفه در پادگان ها نیز تجلیل کرد و گفت: این کار باعث می شود که دوران سربازی برای جوانان پرجاذبه و  مفید باشد.

حسینی تاکید کرد: بر اساس قاعده عقلی «حکم الامثال فیما یجوز و فیما لایجوز واحد» ملتی که بتواند در یک عرصه موفقیت و دستاورد بزرگ داشته باشد در سایر حوزه ها نیز این قابلیت و امکان را دارد بنابر این ما که در عرصه نظامی، علمی و هسته ای توانسته ایم با اتکا به توان عناصر نخبه و انقلابی به دستاورد های بزرگی دست پیدا کنیم در عرصه های اقتصادی، صنعتی و کشاورزی نیز می توانیم پیشرفت های چشم گیری را رقم بزنیم.

معاون پارلمانی رییس جمهور خاطرنشان کرد: دولت مردمی حجت الاسلام رییسی با احصاء نظام مسایل کشور و تدوین سند تحول و برنامه هفتم راهکار های عملیاتی برای غلبه بر مشکلات را درنظر گرفته است و بر این مبنا گام به گام در حال رفع موانع و بهبود شرایط است.

حسینی با اشاره به نیاز کشور به مشاغل و حرفه های متنوع گفت: درگذشته غالبا در دانشگاه ها تاکید بر مباحث نظری بود و به حرفه آموزی کم توجهی وجود داشت، اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیرو های ماهر در حرفه ها و مشاغل گوناگون، مهارت افزایی و آموزش های فنی و حرفه ای در اولویت برنامه ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه فنی و حرفه ای، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام های بلندی در این زمینه بردارد.

معاون رییس جمهور تصریح کرد: دانشگاه باید نیرو های متخصصی تربیت کند که در آینده نقش آفرین باشند و تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای در جهت تحقق شعار «ارزش مدار، کارآفرین و ثروت ساز» باشد البته دانشگاه ها باید در کنار ارایه آموزش های فنی و تخصصی، تقویت  ایمان و پای بندی به اصول و ارزش ها را نیز وظیفه خود بدانند.

حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رییس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای در سال های اخیر با حمایت دولت مردمی گام های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند، چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رییس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارک های علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان بهره ببرند همچنان که دانشگاه های علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می آورند.

حسینی همچنین با اشاره به مطالبه  اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهاد ها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

حسینی: تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "حسینی: تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "حسینی: تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است"، کلیک کنید.